Hoveniers- en bestratingsbedrijf Emile ter Huerne

Tuinaanleg en onderhoud door de meeste ervaren hovenier in Enschede.

De aanleg van uw nieuwe tuin

U wilt geen tuin die er alleen in de zomer fraai uitziet. Een goede tuin is daarom niet alleen afgestemd op uw smaak en huis, maar ook op de verschillende seizoenen en op wisselende weersomstandigheden. De tuinen van Emile worden door zijn professionele handen aangelegd en liggen er altijd betoverend, netjes en wonderschoon bij. Ook in de herfst, winter en lente.

Tuinaanleg voor elk huis in Enschede

Hoveniersbedrijf Emile ter Huerne heeft jarenlange ervaring met de aanleg van verschillende tuinen, groot en klein. Of u nou in een rijtjeshuis woont of in een riante villa: wij leggen uw tuin vakkundig aan, volledig in lijn met de omgeving en uw smaak.

Zelf hoeft u niets te doen. De aanleg van uw tuin omvat een heel proces. Hoveniersbedrijf ter Huerne verzorgt onder meer grondwerk, bestrating, tuinafscheiding en beplanting.

Toe aan een nieuwe tuin?

Hoveniersbedrijf ter Huerne uit Enschede gaat graag bij u aan de slag met de realisatie van uw nieuwe tuin. Uw groen is bij ons in goede handen en ligt er binnen no-time sprankelend en fris bij. Een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie?

Neem contact met ons op