Hoveniers- en bestratingsbedrijf Emile ter Huerne

Tuinaanleg en onderhoud door de meeste ervaren hovenier in Enschede.

Altijd een groene tuin met een professioneel sproeisysteem

Door de klimaatverandering komen langdurige periodes steeds vaker voor. Met de juiste sproeiinstallatie bereidt u uw tuin optimaal voor op deze lange, droge periodes.

Met een slimme installatie is het zeer eenvoudig om gazons en tuinen in topconditie te houden. Zo heeft u het hele jaar door een gezonde tuin.

Voordelen van een sproeisysteem

Het laten aanleggen van een sproeisysteem biedt een aantal unieke voordelen, waar u nu, en in de toekomst profijt van heeft. Hier vindt u een aantal voordelen die een goede sproei installatie biedt.

  • Eenmalige aanleg en eenvoudig onderhoud
  • Gehele tuin besproeien met één draai aan de knop
  • Minder tijd kwijt aan gesleep met slangen en sproeiers
  • Minder kans op droge plekken door gelijkmatige besproeiing
  • Zowel op grondwater als op leidingwater aan te sluiten
  • Eenvoudig uit te breiden in de toekomst

Makkelijker dan gedacht

Het laten installeren van een sproeisysteem hoeft niet veel tijd te kosten. Daarnaast is vaak goed betaalbaar, ook vanwege de kosten die u bespaart door een effectieve installatie die de juiste hoeveelheid water geeft.

Bij Hoveniersbedrijf ter Huerne merken we dat er steeds meer vraag is naar sproei-installaties. Dit heeft met name te maken met de droge periodes van de afgelopen jaren. Naast dat een sproeisysteem veel werk uit handen neemt is het tegenwoordig ook geen overbodige luxe meer. Een investering waar u nog lang profijt van zult hebben.

Het is belangrijk dat de installatie goed wordt afgesteld zodat er niet te weinig maar vooral ook niet te veel water wordt gegeven. Wij zorgen voor een perfecte balans zodat uw tuin het hele jaar door gezond blijft.

Ook sproeien tijdens de vakantie

U kent het vast. U gaat in de zomer lekker op vakantie, maar het gazon en de beplanting hebben wel water nodig. U twijfelt om één van de buren of een familielid te vragen want het is nog best een klus om tuin goed van water te voorzien. Met een sproeisysteem is dit niet meer nodig. Het biedt gemak en zekerheid, het hele jaar door.

Ook benieuwd naar een sproeisysteem voor uw tuin?

Bent u op zoek naar een goede, snelle en professionele tuinman in Enschede? Wilt u meer informatie over onze tuindiensten? Bel dan Hoveniersbedrijf ter Huerne voor een afspraak en al uw vragen over sproeisystemen en sproeiinstallaties.

Neem contact op