Hoveniers- en bestratingsbedrijf Emile ter Huerne

Tuinaanleg en onderhoud door de meeste ervaren hovenier in Enschede.

Aanpak van Hoveniersbedrijf ter Huerne

Veel planten met een groot terras? Of een kleurrijk bloemenparadijs vol leven? Misschien een gazon van natuurgras of wilt u een speciaal thema in de tuin? Wij adviseren u over de mooiste mogelijkheden en maken samen met u een uniek tuinontwerp.

Maak kennis middels een vrijblijvend gesprek

Heeft u plannen voor de aanleg van een nieuwe tuin? Moet uw oude tuin op de schop? Wij voeren het voor u uit. Voordat het zover is, moet er eerst een ontwerp gemaakt worden, waarin u al uw wensen terugziet.

1Kennismaking en advies

Voor de start van een eventuele samenwerking komen wij bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Uw wensen worden in kaart gebracht en we bekijken samen de mogelijkheden die uw buitenruimte biedt.

U bekijkt onder andere welk deel van uw tuin aangepakt moet worden, wat de functie van het nieuwe gedeelte wordt, waar het zowel praktisch gezien als in sfeer en uiterlijk bij moet aansluiten en wat u mooi vindt qua beplanting en bestrating.

Wij voorzien u tijdens dit gesprek van praktisch en eerlijk advies. Wat is haalbaar en wat niet? Welke voorbeelden kunt u bekijken voor inspiratie en welke toevoegingen zijn mooi?

2Tuinontwerp

Besluit u na de kennismaking uw tuin te laten bewerken door Hoveniersbedrijf ter Huerne? Dan maken wij een aantal concrete ontwerpvoorstellen op basis van de besproken ideeën en wensen. U zet samen de puntjes op de i. Vervolgens wordt het geheel tot een ontwerp gebracht waar u volledig achter staat. De realisatie van uw droomtuin gaat bijna van start.

3 Tuinaanleg — Uitvoering van het plan

Is alles akkoord en bent u blij met het ontwerp? Dan gaan wij voor u aan de slag. Uw nieuwe tuin wordt aangelegd. Hoveniersbedrijf ter Huerne verzorgt de uitvoering van a tot z.

Lees meer over tuinaanleg

Wil u kennismaken met Hoveniersbedrijf ter Huerne?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Hoveniersbedrijf ter Huerne werkt voornamelijk in Enschede en is te bereiken via 06 – 51846603, maar ook per mail.

Plan een afspraak